Zdroj: Qatar Airways

Katarská letecká společnost Qatar Airways chystá obnovení linky na Phuket od 1. července. Do známé prázdninové destinace bude provozovat čtyři lety týdně. Letecká společnost provozuje také 12 letů týdně do Bangkoku. Na lince na Phuket bude nasazen Boeing 787, který nabízí 22 míst v Business třídě a 232 míst v Economy třídě.

Phuket se otevírá očkovaným turistům z celého světa od 1. července. 

Generální ředitel společnosti Qatar Airways Group, Jeho Excelence Akbar Al Baker, řekl: „Obnovením letů na Phuket představuje Qatar Airways významný milník v obnově mezinárodního cestovního ruchu. Jsme hrdí na to, že jsme byli v čele tohoto odvětví a po celou dobu pandemie jsme nastavovali měřítka v oblasti bezpečnosti, inovací a služeb zákazníkům.

„Víme, že mnoho našich zákazníků se nemůže dočkat, až budou moci opět létat a vrátit se do některých ze svých oblíbených prázdninových destinací, jako je například Phuket. Phuket, proslulý množstvím exotických pláží, rodinnou atmosférou, tyrkysovými vodami a vynikající místní kuchyní, je ideální destinací pro letní dovolenou. Těšíme se na spolupráci s našimi partnery v Thajsku, abychom podpořili oživení tamního odvětví cestovního ruchu.“

Češi mohou využít této linky z Prahy. Letenky Praha- Dauhá – Phuket a zpět se dají pořídit od cca. 16.000 Kč