Zdroj: Emirates

Společnost Emirates oznámila, že od 2. července 2021 obnoví čtyři lety týdně na thajský ostrov Phuket, který se tak znovu otevře pro mezinárodní turisty.

Ti, kteří jsou očkováni proti COVID-19, se navíc mohou těšit na bezproblémové cestování bez karantény při příletu. Díky opatřením, která mají zajistit bezpečný restart cestovního ruchu na Phuketu, si zákazníci cestující do destinace známé svými rozlehlými plážemi a bílým pískem budou moci užívat cestování bez karantény do jednoho z nejoblíbenějších míst pro dovolenou na světě.

Obnovení letů na Phuket včera také oznámila katarská letecká společnost Qatar Airways, která obnoví linku z Dauhá od 1. července.

Na trase Dubaj – Phuket bude létat Boeing 777-300ER v konfiguraci tří tříd (Economy, Business a First). Let EK378 společnosti Emirates bude odlétat z Dubaje v úterý, pátek, sobotu a neděli v 03:00 a na mezinárodní letiště Phuket přiletí ve 12:30 hodin téhož dne. Zpáteční let EK379 bude odlétat z Phuketu ve středu, sobotu, neděli a pondělí v 00:10 s příletem do Dubaje v 03:05 téhož dne (všechny časy jsou místní).

Lety budou také dobře navazovat na linku Emirates z Prahy do Dubaje. Zpáteční letenky na trase Praha – Dubaj – Phuket a zpět můžete pořídit za cca. 16.000 Kč.

  • z Prahy

Phuket