Zpět

Co nového víme o linkách PRAGUSA.ONE

Máme nové detaily týkající se nového startupu a jeho chystaných leteckých linek.
Letadlo aerolinky PRAGUSA ONE

Zdroj: PRAGUSA.ONE

K nedávno oznámeným linkám z Dubrovníku do Newarku a Los Angeles máme další detaily. Víme, že na lince do Newarku bude létat Airbus A330-300 a na lince do Los Angeles Airbus A340.

Letadlo Airbus A340 do Los Angeles bude vybaveno třemi cestovními třídami. V nabídce bude první třída, obchodní třída i economy třída. Letadlo Airbus A330 do Newarku bude vybaveno obchodní a ekonomy třídou.

První lety jsou naplánovány na 21 a 22. června a prodej letenek má být zahájen 24. května. Cena letů z New Yorku(EWR) bude začínat na 790 USD/jednosměrka a 1.190 USD/zpáteční. U letenek z Los Angeles bude cena startovat na 990 USD/jednosměrka a 1.490 USD/zpáteční.

Pravděpodobně nové livery, které bude na letadlech letecké společnosti PRAGUSA.ONE.

Dlouhodobé plány na rok 2022 zůstávají stejné. Ze základen v Dubrovníku a Praze otevřít linky do New Yorku, Los Angeles, Tokia, Singapuru, Johannesburgu, Kuala Lumpur, Pekingu a Chengdu. Zakladatel společnosti prozradil v rozhovoru pro TCN také to, že se aerolinka nyní soustředí na vývoj na čínském trhu a speciální flotilu letadel Airbus A350, která by létala jen na letech do Číny.

11
1