Zdroj: Delta

Spojené státy americké již od 8. listopadu otevírají své hranice pro cestující ze 33 zemí světa, včetně zemí Evropské unie. Za šest týdnů od oznámení opětovného otevření USA zaznamenala společnost Delta Air Lines 450% nárůst rezervací v mezinárodních prodejních místech ve srovnání se šesti týdny před oznámením.

Očekává se, že mnoho mezinárodních letů bude v pondělí 8. listopadu naplněno na 100% kapacitu a v následujících týdnech bude počet cestujících velmi vysoký.

Znovuotevření má pozitivní dopad na zákazníky ve 33 zemích světa, přičemž společnost Delta obsluhuje 10 z nich bez mezipřistání a další prostřednictvím svých globálních uzlů ve spojení se svými partnery, včetně společností Air France, KLM a Virgin Atlantic. Silná poptávka se projevuje napříč rekreačními i obchodními cestujícími do oblíbených destinací, jako jsou New York, Atlanta, Los Angeles, Boston a Orlando. Celkem bude letecká společnost 8. listopadu provozovat 139 letů z 55 mezinárodních destinací ve 38 zemích s přistáním v USA, které nabídnou více než 25 000 míst.