Zpět

Wizz Air otevírá novou bázi v Palermu

Nízkonákladová aerolinie Wizz Air dnes oznámila otevření nové základny v Palermu.

Zdroj: Wizz Air

Wizz Air, nejrychleji rostoucí evropská letecká společnost, dnes oznámila otevření své 42 báze. Nová báze bude otevřena na letišti v Palermu, bude se jednat tak o 4 bázi aerolinky v Itálii. Na letišti v Palermu bude Wizz Air bázovat dva letouny Airbus A321. 

Spolu s ohlášením nové báze bylo ohlášena také 7 nových linek + další nové lety v Itálii. Nově bude aerolinka provozovat lety z Palerma do Basileje, Boloně, Londýna(LTN), Pisy, Turína, Trevisa a Verony. Kromě toho ještě aerolinka přidá nové lety Boloňa – Brindisi, Pisa – Brindisi, Malpensa – Cagliari a Catanie – Pisa.

Dnešní založení 4 základny společnosti Wizz Air v Itálii dále posiluje závazek letecké společnosti k Itálii a udržitelnému a ekologicky šetrnému provozu. Nové vnitrostátní trasy umožní cestujícím cestovat v Itálii udržitelným a bezpečným způsobem, zatímco trasy spojující Itálii se Spojeným královstvím a Švýcarskem posílí hospodářské vazby mezi těmito regiony a zeměmi a podpoří rozvoj místního cestovního ruchu.

George Michalopoulos, obchodní ředitel společnosti Wizz Air , dnes na tiskové konferenci řekl : „Po 17 letech úspěšných operací v Itálii s potěšením oznamuji naši čtvrtou italskou základnu v Palermu. Dnešní oznámení potvrzuje náš závazek rozvíjet naši přítomnost v Itálii a nabízet cenově dostupnější cestovní příležitosti při zachování nejvyšších standardů zdravotních a bezpečnostních protokolů.  “