Letecká společnost Smartwings dnes do své podzimní nabídky zařadila novou destinaci. Od dnešního dne 30. září společnost začala provozovat pravidelné lety z Prahy na největší londýnské letiště Heathrow. Do Londýna bude Smartwings létat čtyřikrát týdně a od zimního letového řádu denně.

Od 20. října Smartwings také obnoví z Prahy další přímé letecké spojení do Dubaje v SAE, kam nabídne lety rovněž denně.

„Pro naši leteckou společnost jde o významnou destinaci. Jsme rádi, že cestujícím můžeme nabídnout lety na hlavní londýnské letiště a výhodné podmínky v podobě flexibilních a atraktivních tarifů,“ říká Roman Vik, člen představenstva a generální ředitel Smartwings.

Jsme potěšeni, že Smartwings můžeme přivítat na nejvýznamnějším britském přestupním letišti. Cestující se již těší, že budou moci opět cestovat, a Smartwings jim za konkurenceschopné ceny nabídnou čtyři přímé spoje týdně do Prahy, která patří k nejkrásnějším městům Evropy. Příchod Smartwings na Heathrow dokládá, jak naše letiště usiluje o rozšiřování spojení a možností volby pro cestující,“ říká Joanna Taso, ředitelka leteckého provozu na letišti Heathrow.

Zpáteční letenky za 2.690 Kč