Zpět

Smartwings bude v létě létat z 6 polských letišť do 28 destinací

Aerolinka nabídne během letní sezóny 2021 polským cestujícím charterové a pravidelné lety do 28 destinací.

Letecká společnost Smartwings nabídne během letní sezóny 2021 lety z 6 polských letišť (Varšava, Katovice, Gdaňsk, Poznaň, Krakov, Vratislav) do celkem 28 destinací převážně ve Středomoří. Smartwings bude z letišť v Polsku v letních měsících provozovat až 80 letů (zpátečních) týdně.

Letadla Smartwings budou z Polska během léta směřovat na charterových a pravidelných linkách do 28 destinací v Řecku (Rhodos, Kos, Chania Heraklion, Korfu, Soluň, Kavala, Kalamata, Zakynthos), Španělsku (Málaga, Barcelona, Almería, kanárské ostrovy Fuerteventura a Gran Canaria), Itálii (Olbia, Katánie), Bulharsku (Burgas, Varna), Chorvatsku (Split, Dubrovník), Turecku (Izmir, Antalya, Bordum, Dalaman, Madeira (Funchal), Egyptě (Marsa Alam), Tunisku (Enfidha) a Albanii (Tirana).

Přičemž 9 z těchto linek budou pravidelné linky. Bude se jednat o linky z Varšavy do Malagy, Barcelony, Kalamaty, Chanie, Splitu, Dubrovníku, Burgasu, Katánie a na Kos. Z Katowic se bude jednat o linky do Barcelony, Chanie, Splitu, Dubrovníku, Burgasu a Katánie.

3
2