Zpět

Singapore Airlines představila kabinu Boeingu 737-8 (MAX)

Zdroj: Singapore Airlines

Singapurská letecká společnost Singapore Airlines představila nový produkt, který bude nabíze v letounu Boeing 737-8 (MAX). Letouny s novou kabinou budou do flotily zařazeny v nadcházejících týdnech.

Zážitek na palubě flotily úzkotrupých letadel letecké společnosti se dostane na podobnou úroveň jako u širokotrupých letadel a nabídne konzistentní a prémiové cestování v celé síti Singapore Airlines.

Všechna letadla 737-8 společnosti SIA budou mít 154 sedadel ve dvou třídách, 10 v business třídě a 144 v ekonomické třídě, s novými produkty v kabině s prvky na míru, které byly navrženy speciálně pro zákazníky SIA.

Lie-flat sedadla v Business Class navrhla londýnská společnost Factorydesign a pro Singapore Airlines je vyrobila společnost Thompson Aero Seating. Kabina ekonomické třídy bude vybavena nejnovější generací elegantních a štíhlých sedadel, která vyrobila společnost Collins Aerospace. Kabina letadla 737-8 byla navržena se zvláštním důrazem na ergonomii, která pomáhá zajistit, aby měli zákazníci vše snadno na dosah.

Letadla jsou vybavena palubní zábavou Panasonic řady X-Series, která umožňuje všem zákazníkům využívat nejnovější zábavní obsah KrisWorld. Flotila je rovněž vybavena službou Wi-Fi společnosti Panasonic za letu a službami mobilního datového připojení.

Společnost Singapore Airlines investovala přibližně 230 milionů S$ do vývoje, designu a instalace nových špičkových kabinových produktů, které zvyšují standard cestování na krátké a střední vzdálenosti na palubě úzkotrupých letadel.

Pan Lee Lik Hsin, výkonný viceprezident pro obchodní záležitosti společnosti Singapore Airlines, řekl: „Společnost Singapore Airlines se rozhodla, že bude pokračovat ve své činnosti: „Jedná se o vyvrcholení tří let inovací a tvrdé práce, která zahrnovala rozsáhlý průzkum mezi zákazníky a úzkou spolupráci s designéry a dodavateli. Díky tomu nyní můžeme zákazníkům nabídnout prvotřídní zážitek z cestování v celé naší síti, ať už je jejich cesta jakkoli dlouhá nebo krátká.

„Tato významná investice je důkazem odhodlání společnosti Singapore Airlines udržet si vedoucí postavení v leteckém průmyslu. S oživením letecké dopravy mohou naši zákazníci i nadále využívat prvotřídní produkty a oceňované služby napříč našimi flotilami.“