Zdroj: Blue Air

20. srpna 18:01 Rumunská nízkonákladová letecká společnost Blue Air dnes oznámila novou chystanou linku z Prahy do Milána. Nová linka bude spuštěna od 20. září 2021 a letecká společnost bude létat na milánské letiště Linate.

Praha bude mít tak spojení se všemi třemi milánskými letišti. Do Milan Bergamo můžete využít leteckou společnost Ryanair a od 6. září plánuje obnovit linku na letiště Milan Malpensa letecká společnost easyJet .

Nová linka Blue Air bude létat 3x týdně a to ve dnech pondělí, středa a pátek.

LIN 0635    PRG  0750

PRG 0835  LIN  0955

Letenky jsou již v rezervačním systému letecké společnosti. Zpáteční letenky pořídíte za 30 EUR.

„Praha a Česká republika jsou mezi italskými turisty velmi oblíbené a nové spojení společnosti Blue Air podpoří rovněž příjezdový cestovní ruch. Díky této lince tak vzniknou další možnosti pro cestování mezi Prahou a Milánem. Rozhodnutí společnosti Blue Air zahájit již druhé přímé spojení z Letiště Václava Havla Praha v této letní sezóně navíc dává další pozitivní signál pro obnovení provozu, „ řekl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Krassimir Tanev, obchodní ředitel společnosti Blue Air, řekl: „Jsme rádi, že můžeme oznámit přímé lety mezi Prahou a Milánem Linate, a stát se tak jedinou leteckou společností, která tuto linku provozuje. Tato nová linka poskytuje společnosti Blue Air jedinečnou příležitost nabídnout cestujícím další možnost cestování mezi těmito dvěma stále oblíbenějšími destinacemi, čímž se stanoví nový zásadní milník v rámci strategie sítě Blue Air a potvrzuje se náš závazek poskytovat nejlepší zážitky ve své třídě ultra-nízkonákladových leteckých společností ve prospěch našich zákazníků, kteří nyní mohou využívat více možností cestování za přijatelné ceny.“