Malta v týdnu zveřejnila seznam hotelů, které jsou součástí programu FIT na podporu obnovy cestovního ruchu na Maltě a přilákání co nejvíce cestujících.

Maltská vláda tímto programem motivuje turisty k rezervaci 3*,4* a 5* hotelů z tohoto seznamu. Pokud si turisté rezervují pobyt na více než 3 noci bude jim odečtena nabízená cena.

EDIT: Vzhledem k více dotazům jsem se na to podíval podrobněji. Takže tahle nabídka není tak super jak na první pohled zní. Stále ušetříte, ale ne tak jak si asi představujete.

Žádný pevný podmínky neexistují. Koukal jsem na několik hotelů z toho seznamu a každej si vymyslel svoje. Jeden hotel nabízí slevu při min. 3 nocích, další zase až při 4 nocích. Jeden hotel vám částku odečte z celé rezervace, druhej hotel vám půlku částky odečte z rezervace a druhou půlku vám dá ve formě voucheru na jídlo. Takže co z toho vyplývá?!

Budete si sami muset projít seznam hotelů a navštívit jejich weby, kde mají podmínky napsaný. Stejnak aby jste mohli aplikovat slevu, musíte hotel rezervovat přímo na webu daného hotelu, většinou se speciálním kódem.

  • 5* 200 EUR na osobu za rezervaci
  • 4* 150 EUR na osobu za rezervaci
  • 3* 100 EUR na osobu za rezervaci

Tento program, který spravuje Maltský úřad pro cestovní ruch bude šputěn od června 2021. Celkový rozpočet na akci je 3 500 000 EUR.

Seznam hotelů naleznete zde.

4
2