Finská letecká společnost Finnair následuje nový trend cestování obchodní třídou nalehko a bez všech bonusů a zavádí nový tarif letenek Business Light.

Zákazníci si mohou nyní vybrat letenku podle svých potřeb ze tří typů letenek – Light, Classic a Flex – které jsou k dispozici jak pro business, tak i pro ekonomickou třídu pro všechny krátké vzdálenosti a většinu mezikontinentálních cest. Při rezervaci letenky si zákazníci vyberou, jakou cestovní třídu preferují a míru flexibility jejich letenek spolu s některými doplňkovými službami, které jsou součástí letenky. Zbytek zážitků si mohou přizpůsobit díky širokému výběru cestovních doplňků.

Business Light je zcela nový typ letenky určený zejména pro volnočasové cestující, kteří chtějí cestovat nalehko a levně a zároveň si užívat pohodlí třídy Business. Business Light zahrnuje pouze příruční zavazadla. V ceně letenky nejsou zahrnuty změny rezervace, vrácení peněz, přednostní služby na letišti, vstup do letištních salonků a internet na palubě. Zákazníci mohou vždy zvýšit svůj zážitek tím, že si vyberou cestovní doplňky, které jsou pro ně nejdůležitější.

9
2