Zdroj: Emirates

Letecká společnost Emirates uzavřela partnerství se streamovací službou HBO Max, díky tomuto spojení mají zákazníci Emirates možnost během letu sledovat prémiový obsah, který tato stanice nabízí prostřednictvím oceňovaného zábavního systému ice.

Emirates je první leteckou společností v regionu, která uzavřela partnerství s HBO Max, tato platforma představuje hlavní streamovací kanál pro své filmové trháky a pořady společnosti WarnerMedia. Aktuálně je vysílání HBO Max k dispozici v USA a Latinské Americe, spuštění v Evropě je naplánována na 26. října a na palubě letů společnosti Emirates bude poté k dispozici od 1. listopadu.

Závazek společnosti a investice, které aerolinka vynaložila na zajištění vysoké úrovně zákaznické spokojenosti a nejlepšího obsahu v rámci všech palubních tříd, dopomohly Emirates k získání několika ocenění za poskytování nejlepší zábavy během letu. Ta zahrnují i nedávné ocenění společnosti Skytrax World Airline Awards, kde si Emirates odnesla ocenění za nejlepší leteckou společnost na světě v kategorii Entertainment Award, a to již 16. rok v řadě za sebou.