S pokračujícím rozvolňováním cestovních restrikcí po celém světě se společnost Emirates rozhodla během října a listopadu navýšit počet destinací obsluhovaných letounem Airbus A380. 

Do konce listopadu se počet měst, do kterých bude letadlo létat, zvýší na 27což představuje více než 65% nárůst oproti současným 16.

Letadla Emirates A380 jsou mezi cestujícími velmi vyhledávané, a to především pro své prostorné a pohodlné kabiny a moderní vybavení, které proměňuje cestu na nezapomenutelný zážitek. Letecká společnost postupně obnovuje provoz na palubách A380 v souladu s poptávkou cestujících, která společně s cestovních ruchem oživuje. Emirates je díky navýšení letecké sítě A380 o dalších 11 linek a posílení frekvencí letů do nejoblíbenějších destinací připravena zákazníkům nabídnout téměř 165 tisíc míst na palubách A380.

Příznivci populárního dvoupatrového letadla se mohou těšit z toho, že tento letoun uvidí na obloze stále častěji, jelikož A380 se vrací na linky, které jsou z obchodního hlediska životaschopné. Během příštích šesti týdnů se tento ikonický letoun vrátí na linky do Amsterdamu, Barcelony, Düsseldorfu, Hamburku, Johannesburgu, Madridu, Milána, Rijádu (podléhá schválení vlády), Sao Paula a Curychu. Lety do Prahy zatím zůstávají s Boeingem 777.

A380 v barvách Emirates také čeká premiérová cesta, od prvního října bude toto letadlo nasazeno na linku do Istanbulu. Stane se tak vůbec první A380, která bude létat do Turecka.