Emirates otevřelo v Dubaji salonek pro děti

Zpět

Zdroj: Emirates

Nejmladší cestující, kteří letí s leteckou společností Emirates z Dubaje jako nedoprovázené děti, si nyní mohou odpočinout a počkat na svůj let v nově otevřeném salonku.

Salónek společnosti Emirates pro nezletilé bez doprovodu je otevřen 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nově modernizované zařízení nabízí zábavné videohry, nápoje a občerstvení, pohodlné posezení, bezplatné wi-fi a toalety.

Rodiče nebo opatrovníci, kteří si předem objednali službu pro nezletilé bez doprovodu společnosti Emirates, mohou své malé letce vysadit na terminálu 3 dubajského letiště, kde je letištní tým společnosti Emirates odbaví na jejich let ve speciálním salónku pro nezletilé bez doprovodu. Toto zařízení se nachází mezi odbavovacími halami ekonomické a první/business třídy.

Po vyřízení odbavovacích formalit doprovodí jeden z přátelských pracovníků letištních služeb společnosti Emirates mladé letce přes imigrační a bezpečnostní kontrolu, dále do vyhrazeného odletového salónku v letištní hale a později ze salónku k nástupní bráně.

Mladí letci mají přednostní nástup do letadla a palubní personál společnosti Emirates bude čekat na děti u dveří letadla a pomůže jim najít jejich místa a usadit se na let.