Dubajská letecká společnost Emirates chystá od 22. července 2021 provozovat lety 4x týdně do druhého největšího města na Floridě, Miami. Aerolinka tak rozšíří počet nabízenách destinací v USA na 12.

Nová linka poskytne globálním cestujícím společnosti Emirates po Orlandu (od července) další nový spoj na Floridu, který obslouží oblast jižní Floridy a zároveň nabídne pohodlné spojení pro cestující mířící na Blízký východ, do západní Asie a Indického oceánu přes Dubaj. 

Po přidání Miami bude nyní společnost Emirates obsluhovat USA více než 70 lety týdně a nabízet přes 26 000 míst na 12 pravidelných linkách, včetně Bostonu, Chicaga, New Yorku (JFK a Newark), Houstonu, Dallasu, Los Angeles, San Francisca, Seattlu, Washingtonu DC a Orlanda.

Město Miami, kulturní mekka proslulá svým osobitým pojetím nočního života, umění, hudby, architektury a kuchyně, je jednou z nejzajímavějších amerických destinací. Vzhledem k tomu, že poptávka po cestování a důvěra spotřebitelů díky všem všestranným zdravotním opatřením stále roste, nová linka uspokojí volnočasové i obchodní cestující společnosti Emirates a podpoří příjezdový i výjezdový cestovní ruch a obchodní příležitosti.