Zdroj: Emirates

Společnost Emirates posiluje lety a rozšiřuje služby napříč svojí sítí, reaguje tak na rozvolňování cestovních omezení a na silnou poptávku po cestování přes léto.

Aerolinka postupně a za dodržení všech bezpečnostních kroků obnovuje svou leteckou síť a v rámci své strategie optimalizuje své působení na klíčových trzích, aby tak mohla vyhovět stále rostoucí poptávce.

Dnes Emirates létá do 115 destinací po celém světě. Na konci července společnost obnoví skoro 90 % své letové sítě před pandemií a bude tak provozovat 880 letů týdně do 124 měst.

V červenci aerolinka obnoví lety do těchto sedmi měst: 1. července do Benátek, 2. července na Phuket, do Nice, Orlanda a Mexico City, 9. července do Lyonu, 14. července na Maltu.  Od 22. července Emirates spustí také let do Miami, druhého největšího města na Floridě a celosvětově oblíbené dovolenkové destinace.  

Rozšířená letní síť A380

Emirates také navýší svou síť operovanou A380 a přinese tak zážitek z této vlajkové lodi do 15 měst na 129 letech týdně. Během léta Emirates plánuje aktivovat přes 30 svých letounů A380 a rozšířit tak svou flotilu 151 letounů Boeing 777. Cestování na palubě letounu A380 je i nadále vyhledávaným zážitkem pro mnoho cestujících, a to díky jeho prostornosti i bezkonkurenční úrovni pohodlí.

Emirates nasadí během léta letoun A380 do následujících měst: Káhira, Džidda, Ammán, Kanton, Londýn Heathrow, Manchester, Frankfurt, Vídeň, Paříž, Mnichov, Moskva, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. a Toronto. Toto navýšení demonstruje důležitost letounu pro další oživení a růst Emirates. Letoun A380 zajišťuje efektivní a účinné využití kapacity na vysoce žádaných trasách a umožňuje Emirates dopřát vyhledávaný cestovní zážitek více zákazníkům a upevnit tak svou vedoucí pozici v klíčových městech napříč svou sítí.

2
1