Dubajské aerolinky se spojily v roce 2017 a od té doby si více než 8,3 milionu cestujících užilo bezproblémové spojení v rámci společné sítě. Emirates Skywards – věrnostní program společností Emirates a flydubai – nadále rozšiřuje svou celosvětovou členskou základnu a nabízí více než 27 milionům členů exkluzivní odměny a výhody.

Jeho Výsost šejk Ahmed bin Saeed AI Maktoum předseda představenstva a generální ředitel skupiny Emirates Airline & Group a předseda představenstva flydubai říká: „Strategické partnerství mezi Emirates a flydubai je pro nás velkým úspěchem. Letecká síť, která kombinuje nabídku obou leteckých společností, nabízí zákazníkům ještě intenzivnější zážitky z cestování, více letových možností i větší flexibilitu během jejich cest. Stejně tak díky tomuto partnerství roste dopravní frekvence do Dubaje – našeho globálního a moderního centra. Máme také velkou radost, že hrajeme důležitou roli v přepravě více než 25 milionů očekávaných návštěvníků v rámci právě probíhající světové výstavy Expo 2020 v Dubaji.“

Síť Emirates-flydubai nabízí zákazníkům lepší spojení do více než 210 destinací ve 100 zemích. Zákazníci společnosti Emirates se mohou dostat do více než 118 destinací společnosti flydubai a cestující společnosti flydubai do více než 126 destinací společnosti Emirates. Mezi nejoblíbenější destinace rezervované prostřednictvím codesharového partnerství patří za posledních 12 měsíců Zanzibar, Male a Káthmándú.