Zdroj: Condor

Nejoblíbenější německá prázdninová letecká společnost se vrací do Vídně: v létě 2022 bude Condor létat několikrát týdně z rakouské metropole na Mallorku a na tři nejvyhledávanější řecké ostrovy Krétu, Rhodos a Kos. Zavedením letů z Vídně reaguje společnost Condor na velkou poptávku rakouských cestovních kanceláří po letech na míru.

„Poptávka po cestování na dovolenou bude příští léto obrovská. Lety z Vídně reagujeme na poptávku po letech na míru od našich dlouholetých partnerů z řad cestovních kanceláří a agentur v Rakousku,“ řekl Ralf Teckentrup, generální ředitel společnosti Condor. „Společně s našimi partnery ve Švýcarsku jsme například již letos v létě úspěšně zavedli Curych jako odletové letiště. Jsme potěšeni, že nyní můžeme přidat Vídeň k našim odletům z Německa a Švýcarska v létě 2022.“

Condor bude od Velikonoc létat z Vídně do Palmy de Mallorca v pondělí, středu, pátek a neděli, od poloviny května do Heraklionu na Krétě v pondělí, středu a sobotu, na Kos v úterý a pátek a na Rhodos ve čtvrtek a neděli.

Ty samé lety provozují z Vídně již nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air a Ryanair.