Zdroj: Letiště Praha

Chcete vyrazit na dovolenou a zažít menší dobrodružství už na začátku cesty? Zabalte kufry, připravte doklady a vyražte na letiště v Praze, kde CK Čedok ve spolupráci se společností Czech Airlines Handling zahájila prodej kompletního portfolia zájezdů a dalších doplňkových služeb.

Součástí je i produkt BUY & FLY, kdy budou mít zájemci možnost přijet na letiště se zabaleným zavazadlem a svou příští destinaci si vybrat až přímo na místě. Samozřejmě je třeba myslet i na podmínky vstupu do cílových destinací.

Osobně třeba netušim jak by chtěli prodávat například Řecko, kde má být vyplněn formulář o den dříve.

Turisté musejí vyplnit vstupní formulář (PLF) nejpozději do 23:59 EEST(Greek time) h dne předcházejícího dni příjezdu do Řecka.

„Otevřením Čedok BUY & FLY na pražském letišti jsme rozšířili prodejní síť, kde si mohou naši zákazníci vybírat z kompletní nabídky zájezdů Čedoku, nejen z leteckých pobytových, ale i autokarem, vlastní dopravou nebo poznávacích zájezdů,“ řekla Eva Němečková, tisková mluvčí CK Čedok. „Cestující si mohou přímo na letišti také zakoupit jakýkoliv last minute zájezd přímo před odletem za nejvýhodnější ceny.”

K dispozici budou i zájezdy do exotiky, jež se uskutečňují díky přímým dálkovým letům s leteckou společností Luke Air, která bude v Praze od podzimu rovněž bázovaným dopravcem. Vzhledem k možnosti snižovat ceny zájezdů skutečně až téměř do doby zahájení odbavení na letišti, tedy přibližně čtyři hodiny před odletem, mohou cestující zakoupit zájezdy na poslední chvíli i za výhodné ceny.

Prodejní místo ČK Čedok s produktem BUY & FLY najdou cestující na Letišti Václava Havla Praha na obou terminálech v odletové hale na ticketingové přepážce společnosti Czech Airlines Handling. Prodejce má díky nové spolupráci online přístup do rezervačního systému cestovní kanceláře, zájezd zarezervuje a rovnou předá klientovi všechny cestovní pokyny a další dokumenty, např. voucher na ubytování či cestovní pojištění.

7
2