Zdroj: Letiště Praha

Cestovní kancelář Čedok nabídne v zimní sezóně 2021/2022 také zájezdy do Cancúnu a Mombasy s nonstop lety z Prahy, které bude obsluhovat pronajatý letoun Airbus A330-200 od společnosti Luke Air.

Mexiko a Keňa se tak přidají k nabídce zájezdů do Dominikánské republiky, na Zanzibar a Maledivy.

„Jako jediná cestovní kancelář nabízíme nyní na českém trhu zájezdy přímými lety do exotiky. Klienti si tak mohou aktuálně vybírat z desítek hotelů v Dominikánské republice, na Zanzibaru či Maledivách. Nově do našeho portfolia přidáváme i mexický Cancún či Keňu, po kterých je dlouhodobě poptávka. Češi mají nyní konečně příležitost pohodlně letět na dovolenou do těchto oblíbených lokalit bez mezipřistání a ušetřený čas raději strávit ve své vysněné destinaci. Již nyní evidujeme díky úspěšným promo letům během prázdnin stovky prodejů denně a zájem je i o lety v business třídě. Dovolená v exotice je tak dostupnější než kdy dříve, pro páry, skupiny přátel i celé rodiny,“ uvedl Stanislav Zeman, generální ředitel cestovní kanceláře Čedok.

Díky přímým letům každý týden si tak Češi během zimních měsíců užijí nádherné pláže Karibiku, podmořský život Indického oceánu či zažít typickou mexickou atmosféru. Po spuštění letů do Cancúnu mohou tak poznat i tradiční mayskou kulturu nebo pláže v oblasti Playa del Carmen či Tulum. Pouze s Čedokem lze také od poloviny prosince letět přímo z České republiky do Mombasy. Keňa láká zejména na zážitky při návštěvě afrického safari a na místní hotelové resorty.

Vítáme otevření nových přímých letů do exotických destinací, jakými jsou Cancún v Mexiku a Mombasa v Keni. Cestujícím se tak rozšíří nabídka exotických dovolených v průběhu nadcházející zimní sezóny. Díky přímým letům z Letiště Praha bude jejich cesta za zážitky jednodušší a časově méně náročná,“ řekl ředitel leteckého obchodu Letiště Praha Jaroslav Filip.

2
1