Zdroj: Cathay Pacific

Letecká společnost Cathay Pacific se rozhodla ještě více podpořit očkovací kampaň hongkongské vlády a v loterii nabídne jako hlavní výhru privátní let nad Hong Kongem v moderním letounu Airbus A321neo. Kromě toho letecká společnost rozdává 20 milionů mil do věrnostního programu.

Soukromý let, který se koná jednou za život

Užijte si exkluzivní let kolem Hongkongu s přáteli a rodinou na palubě našeho Airbusu A321neo, nejmodernějšího úzkotrupého letadla na světě a nejnovějšího přírůstku do flotily společnosti Cathay Pacific. Šťastný výherce a jeho spolucestující, kteří musí být rovněž plně očkováni, budou moci zažít a vychutnat si špičkovou řadu palubních produktů, které A321neo nabízí, spolu s prvotřídními službami společnosti Cathay Pacific.

Let bude provozován plně očkovanou posádkou a jeho uhlíkové emise budou plně kompenzovány prostřednictvím programu kompenzace uhlíkových emisí Fly Greener.

V rámci šťastného losování aerolinka rozdá také celkem 20 milionů mil. Deset výherců získá po 1 milionu mil a 100 výherců po 100.000 mil.

Cathay není jedinou aerolinkou, která se snaží podpořit kampaň na očkování. Již dříve ohlásily různé loterie například letecké společnosti Qantas nebo United.