Zdroj: Air Canada

Kanadská letecká společnost Air Canada představila podrobnosti o svém plánovaném mezinárodním letovém řádu na letoštní léto, který zahrnuje obnovení 17 linek do 11 destinací po celém světě ze svých kanadských domovských letišť.

Mezi obnovené linky bude patřit například linka z Toronta do Vídně od 21. července a to 3x týdně nebo linka z Calgary do Frankfurtu od 1. srpna a to až 4x týdně.

„S uvolňováním cestovních omezení po celém světě jsme odhodláni obnovit naši mezinárodní síť a pokračovat jako globální dopravce v propojování Kanady se světem a zároveň se posunovat na další trhy a zaměřovat se na nové příležitosti. Kanaďané touží opět cestovat a my jsme připraveni spojit zákazníky s jejich rodinami a přáteli. Vzhledem k celosvětově rostoucí míře proočkovanost a našim nastaveným standardům bezpečnosti je zdraví a bezpečnost cestujících nejvyšší prioritou společnosti Air Canada,“ řekl Mark Galardo, senior viceprezident pro plánování sítě a řízení příjmů společnosti Air Canada.

Letecká společnost nadále provozuje lety do několika dalších destinací včetně Bruselu, Bogoty, Dauhá, Hongkongu, Soulu, Šanghaje a Tokia.