Zdroj: PLAY

Dá se říci, že nové uniformy společnosti PLAY patří do nové éry uniforem palubního personálu. Nové uniformy islandské aerolinky navrhla dvojice designérů Gunni Hilmars a Kolla, kteří se chtěli vypořádat s novým pojetím toho, co je obvykle velmi tradiční řadou oblečení.

„Byli jsme poctěni a potěšeni, že jsme mohli spolupracovat s PLAY na této řadě oblečení pro palubní personál. Opravdu jsme chtěli zahodit všechny ty staré představy o uniformách leteckých společností a přinést více pohodlí. Snažili jsme se vyřadit svazující pravidla, která jsou s těmito uniformami často spojována, a zařadit uvolněné střihy, pružné látky a samozřejmě boty určené pro pohodlnou práci na nohou! Výsledkem je kombinace aktivního oblečení a svěží uniformy.“

„Bylo opravdu uspokojivé vidět, jak dobře Gunni a Kolla pochopili naše zadání a naše představy o této kolekci. Měli jsme určité představy o oblečení a o tom, jak by mělo reprezentovat naši značku a pracovat s ní, a výsledek je prostě úžasný,“ říká Jónína Guðmundsdóttir, CPO společnosti PLAY.

Zapomeňte na běhání na vysokých podpatcích – pohodlné tenisky jsou tou správnou volbou. Pokyny týkající se účesů, líčení, tetování a laku na nehty jsou pryč. Uniformy nejsou určeny podle pohlaví a naše posádka si může z pestré nabídky oblečení vybrat, co jí vyhovuje. Jako by to nestačilo, navíc se jim daří vypadat prostě úžasně!

ZDROJ: Play

3
1