Zpět

Aeroflot bude rozdávat míle očkovaným cestujícím

Ruská aerolinka spouští rozsáhlý program na podporu hromadné očkovací kampaně – „Míle pro očkované“.

Zdroj: Aeroflot

Ruská letecká společnost Aeroflot spouští rozsáhlý motivační program pro osoby očkované proti koronaviru COVID-19. Prvních 10.000 členů programu Aeroflot Bonus, kteři se nechali očkovat v období kampaně a absolvují let s leteckou společností, obdrží na svůj účet 10.000 mil.

V rámci motivační kampaně „Míle pro očkované“ bude členům programu Aeroflot Bonus rozdáno celkem 100.000.000 mil.

„V naší zemi probíhá rozsáhlý program očkování proti koronaviru. Budování kolektivní imunity je naší společnou odpovědností. Podpora očkování je naším příspěvkem k obnovení plnohodnotné letecké dopravy, k pohodlí a komfortu našich cestujících,“ poznamenává Michail Polubojarinov, generální ředitel společnosti Aeroflot.

„Plánujeme i nadále podnikat kroky, které pomohou chránit zdraví našich cestujících a zaměstnanců a v konečném důsledku zastavit pandemii COVID-19.“

Kampaň míle pro očkované bude spuštěna od 15. května 2021 a bude platit do 31. prosince 2021 nebo do vyčerpání vyhrazených mil.

Podle pravidel programu musí být první fáze očkování provedena po zahájení kampaně a pro účast v ní je povinné dokončené očkování. Platí pouze pro očkované v Rusku.