Zpět

Austrian Airlines představil nový koncept stravování

Rakouská letecká společnost od 18. března začne nabízet na evropských letech nový koncept stravování.

Zdroj: Austrian

Austrian Airlines představil novou cateringovou nabídku „Austrian Melangerie“, kterou začne nabízet od 18. března na evropských letech do 3 hodin letu.

Cestující v ekonomické třídě na evropských letech budou mít možnost vybírat z různorodé a vysoce kvalitní řady produktů. Nová nabídka se zaměřuje na kvalitu, regionálnost a výběr. Čerstvá jídla jsou od společnosti DO & CO a káva/čaj od Julius Meinl.

Zrušení bezplatného občerstvení na krátkých letech oznámila Lufthansa Group(Austrian Airlines) v listopadu 2020.

U letů s trváním více než tři hodiny a v Business třídě zůstane nabídka nezměněna. To se týká také i charterových letů Austrian Holidays (rozpoznatelný podle čtyřmístného čísla letu začínajícího 2 nebo 9, např. OS9103 na Rhodos).

Podle obrázků z palubního časopisu vypadá nová nabídka opravdu lákavě. Z hlavních jídel můžete například vybírat houbový guláš s knedlíkem, alpský poke bowl a samozřejmě nesmí chybět vídeňský kuřecí řízek s bramborem. Pokračovat můžete dezertem, například vídeňským štrůdlem nebo sachr dortem. Pokud si chcete před obědem udělat chuť, tak nabídku si můžete prohlédnout zde.

Příloha

zdroj: Austrian Airlines

3
2