Zpět

TAP Air Portugal dnes obnovil linku z Prahy do Lisabonu

Portugalská letecká společnost od 28. března obnovuje přímé lety mezi Lisabonem a Prahou.

Zdroj: Letiště Praha

Portugalský letecký dopravce TAP Air Portugal dnes obnovuje přímou linku z Lisabonu do Prahy. Návrat letecké společnosti do Prahy přinese cestujícím nejen nabídku letů do Lisabonu, ale také například na Azory, Madeiru nebo přes Atlantik.

První let TP1243 z Prahy do Lisabonu vystarujte z Prahy dnes v 19:20. Linka bude provozována 3x týdně a to vždy čtvrtek, sobota a neděle.

Díky hubu TAP v Lisabonu mohou čeští cestující použít následně atraktivní spojení do Porta, Algarve, na souostroví Azory, na Madeiru, na Kanárské ostrovy, do Severní, Střední a Jižní Ameriky a do Afriky. Se svými letouny A330-900neo má letecká společnost TAP jednu z nejmodernějších a ekologicky šetrných dálkových flotil v Evropě.

Portugalská letecká společnost postupně obnovuje svoji činnost a na letní sezónu 2021 naplánovala mnoho letů týdně mezi Portugalskem a Brazílií, Spojenými státy, Kanadou a mexickým Cancúnem, kam bude létat třikrát týdně. S TAP je na dosah také mnoho afrických destinací, jako jsou Kapverdy, Senegal nebo Angola. Letový řád může být upravován vzhledem k aktuálním pandemickým okolnostem v jednotlivých zemích.

Příloha

Zdroj: FR24.com