Aerolinka Smartwings a cestovní kancelář Čedok podepsaly smlouvu na zajišťování letecké dopravy na další rok. Od listopadu tak budou klienty CK Čedok dopravovat i nadále na Kanárské ostrovy, do Egypta, na Madeiru a desítek dalších destinací nejen v Evropě, moderní letadla největšího českého leteckého dopravce.

„Jsem potěšen, že jsme dosáhli dohody s leteckou společností Smartwings a nabídneme našim klientům více než 80 leteckých spojení do oblíbených dovolenkových destinací nejen z pražského letiště, ale také z Brna a Ostravy v nadcházejícím zimním a letním letovém řádu.  Na partnerství se Smartwings si cením jejich flexibilitu a provozní spolehlivost, “ říká Stanislav Zeman, generální ředitel Čedoku.

„Velmi si vážíme toho, že jsme opět získali důvěru jedné z nejvýznamnějších cestovních kanceláří a uspěli v tvrdé konkurenci ostatních leteckých společností. Čedok patří k našim dlouhodobým a strategickým partnerům, o to více je toto partnerství pro nás cennější,“ říká Roman Vik, člen představenstva a generální ředitel Smartwings

Během zimní sezóny bude Smartwings zajišťovat dopravu klientů Čedoku z Prahy na Tenerife, Fuerteventuru, Lanzarote, Madeiru, Hurghady a Marsa Alam. V létě bude Smartwings mířit s klienty Čedoku do celého portfolia destinací Smartwings.