Letecká společnost Smartwings dnes ohlásila obnovení přímé linky z Prahy do Dubaje od 20. října 2021. Během zimního letového řádu aerolinka počítá s frekvencí 7x týdně a to s jedním letem každý den.

Linka z Prahy do Dubaje bude provozována každý den s odletem z Prahy v 9:15 a v Dubaji letadlo přistane v 18:25 místního času. Pro zpáteční let z Dubaje do Prahy počítá letový řád s odletem z Dubaje v 19:30 místního času a na a Letišti Václava letadlo přistane ve 23:20.

Zaznamenáváme zvýšenou poptávku po našich službách, a proto nadále pokračujeme v obnově sítě linek. Spojené arabské emiráty a zejména Dubaj patří k velmi oblíbeným destinacím. Smartwings nabízí velmi atraktivní časy odletů z Prahy i z Dubaje, které ocení nejen cestující, pro které je Dubaj cílovou destinací, ale také ti, kteří letiště v Dubaji využívají jako svůj přestupní bod pro svoji cestu do Asie, Afriky či Austrálie,“  říká Peter Šujan, obchodní ředitel Smartwings.

Praha tak znovu bude mít hned 3 letecké společnosti, které nabízejí přímé lety do Dubaje. Smartwings se připojí k leteckým společnostem Emirates a Flydubai. Na konci září se také čeká obnovení linky Air Arabia do Sharjah, což se dá počítat také jako linka do Dubaje.

Zpáteční letenky z Prahy do Dubaje od 6.272 Kč.