23. srpna 2021 15:50 Skandinávská letecká společnost SAS představila své podzimní plánky. Vzhledem k rostoucí poptávce po rekreačních i služebních letech, aerolinka neustále navyšuje a obnovuje lety. Letos na podzim bude SAS létat na více než 160 přímých linkách do 90 destinací.

Společnost SAS zvyšuje počet letů mezi skandinávskými hlavními městy a klíčovými destinacemi ve své síti, aby dále zlepšila spojení pro cestující. Až bude v září znovu otevřena linka Stockholm-Sundsvall, bude SAS opět létat do všech svých vnitrostátních destinací v Norsku a Švédsku.

Rostoucí zájem o víkendové výlety a pobyty v evropských městech přiměl společnost SAS k obnovení linek do Amsterdamu, Dublinu, Florencie, Krakova a Prahy. S ohledem na rostoucí poptávku se zvyšuje také počet letů do teplejších středomořských destinací v jižní Evropě a na Kanárské ostrovy.

Linka ze Stockholmu Arlanda do Prahy bude obnovena od 23. září a aerolinka ze začátku počítá s frekvencí 2x týdně (čtvrtek a neděli).

Od září bude SAS létat také na více přímých linkách ze skandinávských hlavních měst do několika destinací v USA a do Asie na linkách z Kodaně do Tokia a Šanghaje.