Zdroj: Lufthansa Technik

Společnost Lufthansa Technik, která se zabývá dokončováním, údržbou a opravami letadel, představila nový průkopnický design kabiny pro dálková letadla. Design Explorer optimálně splňuje přání cestovat kamkoli a kdykoli a objevovat svět.

Leťte na jakékoliv místo na světě a začněte svá dobrodružství hned po příletu na letiště. Váš osobní „létající hotel“ vám poskytne veškerý komfort a vybavení, které můžete očekávat od pětihvězdičkového hotelu na zemi. Při vývoji půdorysu kabiny jsme kladli důraz na širokou škálu možných případů využití. Prvky interiéru jsou záměrně ponechány multifunkční. Kromě klasických prvků místností, jako jsou ložnice, koupelny, kanceláře a konferenční prostory, vám ukážeme řadu nových nápadů.

Na palubě letadla tak naleznete speciální prosotry jako jídelnu, fitness nebo dokonce taneční parket a SPA zónu. Navíc si s sebou můžete vzít veškeré speciální vybavení. Nezáleží na tom, zda se jedná o auto, terénní vozidlo, wingsuite, vinný sklípek, průzkumnou laboratoř nebo dokonce pohotovostní lékařskou místnost – nebo cokoli jiného, o čem si můžete nechat zdát.

ZDROJ: Lufthansa Technik

3
1