Zdroj: Lufthansa

Cestující společnosti Lufthansa si nyní mohou na krátkých a středně dlouhých trasách vychutnat zcela nový zážitek z letu. Letecká společnost představila novou inovativní kabinu, která zlepší komfort cestování.

První Airbus A321neo s novou moderní kabinou Airspace Cabin zvlétne s cestující zítra z Frankfurtu na ostrov Fuerteventura.

Kromě společnosti Lufthansa budou novou kabinu využívat také společnosti Swiss, Brussels Airlines a Eurowings v nových letadlech rodiny Airbus 320.

Nová kabina nabídne obrovské odkládací schránky nad hlavami cestujících, které mají o čtyřicet procent větší objem a pojmou dokonce o šedesát procent více kufrů, protože je lze do schránek ukládat vertikálně.

Design kabiny a vstupní prostor byly výrazně přepracovány a nyní působí světlejším a přívětivějším dojmem. Takzvané Human Centric Lighting, speciálně naprogramovaný, flexibilní systém osvětlení, osvětluje kabinu teplým červeným světlem, odstupňovanými mezitóny až po chladnější modré světlo. V závislosti na denní či noční době se tak světlo v kabině letadla přizpůsobuje biorytmu cestujících.

Zlepšilo se také pohodlí sezení: boční stěny kabiny Airspace Cabin nabídnou v budoucnu cestujícím více prostoru v oblasti ramen. Moderní toalety jsou navíc ještě lépe využitelné pro osoby s omezenou pohyblivostí.

„Bez ohledu na krizi se i nadále důrazně zaměřujeme na prémiovou nabídku pro naše hosty,“ zdůrazňuje Heike Birlenbachová, vedoucí oddělení zákaznické zkušenosti skupiny Lufthansa. „Prémiová nabídka pro nás znamená, že všem našim cestujícím vždy poskytujeme vysoce kvalitní, individualizovanou a relevantní nabídku. S novou kabinou Airspace Cabin výrazně zlepšujeme zážitek z cestování na krátkých tratích.“

3
1