Zpět

JetBlue odhaluje pomalu plány na lety přes Atlantik

Americká nízkonákladová letecká společnost odhalila další podrobnosti o chystaných linkách přes Atlantik.

Zdroj: JetBlue

Na internetu stále kolují dohady o tom, na jaké londýnské letiště bude americká nízkonákladovka létat. Na výběr je Stansted, Gatwick i Heathrow, ale JetBlue toto zatím tají.

Letecká společnost alespoň zveřejnila menší detaily o produktu, který bude nabízet cestujícím na palubách jednouličkových letadel Airbus A321LR. Až JetBlue koncem tohoto roku zahájí lety do Londýna, přinese zákazníkům, kteří chtějí skvělý zážitek za nízké ceny, zcela novou úroveň služeb a pohodlí.

Transatlanticé lety aerolinky budou obsahovat nejnovější inovace. Chystá se nabídka jídel navržených newyorskou restaurační skupinou Dig. Kromě nové bezplatné stravovací služby budou zákazníci společnosti potěšeni stejným prostorným sezením, pro které se letecká společnost stala známou v USA, Karibiku a Latisnké Americe.

Cestující v Business třídě se mohou zase těšit na nedávno představenou cestovní třídu Mint, která nabídne soukromé apartmány.

Zákazníci budou mít možnost si své jídelní menu z části složit sami na zábavních obrazovkách. Na palubě bude připraven košík s menším občerstvením, které můžou cestující využít během letu. Zdarma nealkoholické nápoje, káva, čaj, pivo, víno a tvrdý alkohol.

Příloha

Zdroj: JetBlue