Hotel Helsinky – Noli Malmi Studios

Zpět

Noli Malmi

  • Lmoderní, čisté a pohodlné "pokoje"
  • Lsoučástí pokoje i kuchyňka a WC/sprcha
  • Lcena na Finsko bezkonkurenční
  • Lpřímo na vlakové stanici do centra/na letiště

Hotel Noli Malmi je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a cenově dostupné ubytování v blízkosti Helsinek. Nachází se jen pár kroků od stanice Malmi, což je ideální pro cestovatele, kteří chtějí rychle přijet z letiště nebo se dostat do centra města.

Vlakové spojení zajišťuje rychlý přístup jak na leitště (pouze 15 minut jízdy), tak do centra Helsinek (20 minut jízdy). To je obzvláště užitečné pro turisty, kteří chtějí prozkoumat město a jeho okolí.

Pokojové vybavení v hotelu Noli Malmi je moderní a funkční. Pokoje jsou vybaveny kuchyňkou, což je skvělé pro hosty, kteří preferují nezávislost a možnost si připravit vlastní jídlo. K dispozici je také vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, což zajišťuje komfortní pobyt.

V blízkosti hotelu najdete také nákupní centrum, kde si můžete pořídit základní potřeby nebo si udělat nákupy. Existuje také obchod(Alepa) s potravinami otevřený 24 hodin denně, což je velmi praktické pro hosty, kteří přijíždějí pozdě večer nebo odjíždějí brzy ráno.

Cena/Výkon

Jedním z největších lákadel tohoto hotelu je jeho cenová politika. S cenou 2 820 Kč za 2 noci pro 2 osoby je hotel Noli Malmi bezkonkurenční v porovnání s jinými možnostmi ubytování v Helsinkách. Tato cena nabízí skvělou hodnotu za peníze a umožňuje hostům ušetřit na ubytovacích nákladech, aniž by museli ustoupit od kvality.

Celkově lze tedy říci, že hotel Noli Malmi je skvělou volbou pro hosty, kteří chtějí pohodlně a cenově efektivně strávit svůj čas v Helsinkách. Díky své výhodné poloze, modernímu vybavení pokojů a dostupné ceně poskytuje tento hotel skvělou základnu pro objevování tohoto krásného finského města.

Kolik stál výlet do Helsinek (pátek až neděle)?

  • ELetenka s AirBaltic PRG - RIX - HEL - RIX - PRG (2.520 Kč/2 lidi) = 1.260 Kč/osoba
  • EUbytování v Noli Malmi pro 2 lidi na 2 noci (2.820 Kč) = 1.410 Kč/osoba