Hotel Gibraltar – Ohtels Campo de Gibraltar

Zpět

Ohtels Campo de Gibraltar

  • Lsuper cena (vyhledáno přes google flights, rezervováno na Reserving.com za 60 EUR/2 noci)
  • Lhotel kousek od letiště, výhled na letiště, bazén u hotelu
  • Llahev vody zdarma, kartáček na zuby atd.
  • Lvideo prohlídka hotelu©

Hotel Ohtels Campo de Gibraltar je skvělou volbou pro ty, co hledají pohodlné ubytování v blízkosti Gibraltaru. Nachází se v klidné části na pobřeží a poskytuje relaxační atmosféru pro hosty, kteří se chtějí vyhnout rušnému městskému životu.

Jedním z hlavních lákadel tohoto hotelu jsou jeho čisté a prostorné pokoje, které nabízejí pohodlné spaní a odpočinek po dlouhém dni plném objevování okolí. Hotel nabízí také bazén, který umožňuje hostům zrelaxovat a osvěžit se při slunečných dnech.

Poloha hotelu je velkým pozitivem, protože je vzdálen jen asi 10 minut pěšky od hranice s Gibraltarem a 15 minut od letiště, což usnadňuje cestování a prozkoumávání okolí.

Z balkonu můžete pozorovat přistávající a vzlétající letadla nebo jen obdivovat Rock of Gibraltar.

Blízkost McDonalds a supermarketu je dalším bonusem, který usnadňuje hostům přístup k jídlu a potřebným potřebám během jejich pobytu.

Celkově lze říci, že hotel Ohtels Campo de Gibraltar nabízí skvělé ubytování pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné místo v blízkosti Gibraltaru, s čistými pokoji, bazénem a výhodnou polohou v blízkosti důležitých turistických a obchodních center.