Hotel Bilbao – BED4U

Zpět

Hotel BED4U Bilbao

BED4U Bilbao

  • Lútulné, čisté a butikové pokoje s pohodlnou postelí a bohatou televizní nabídkou
  • Ldárek a pozdrav při příjezdu
  • Lmilí zaměstnanci na recepci
  • Lvideo prohlídka hotelu©

Hotel Bed4U v Bilbau je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a moderní ubytování za rozumnou cenu. Přestože se nenachází úplně v srdci města, je stále dostatečně blízko, aby hostům umožnil prozkoumat město pohodlně pěšky.

Pokoj v hotelu je čistý, vzdušný a moderně zařízený, což přispívá k celkovému pohodlí pobytu. Velkou výhodou je také široká nabídka televizních programů, což může být příjemné pro hosty, kteří chtějí relaxovat po dni stráveném objevováním města. Nesmím ani zapomenout na pohodlnou postel.

Hotel BED4U Bilbao

Jedním z dalších pozitivních bodů tohoto ubytovní jsou jeho zaměstnanci. Vstřícnost a ochota na recepci přispívají k příjemné atmosféře a dělají z pobytu ještě příjemnější zážitek.

Cena za dvoulůžkový pokoj na dvě noci o víkendu za 2.600 Kč je relativně přijatelná, zejména s ohledem na kvalitu ubytování a služeb poskytovaných v hotelu.

Hotel BED4U Bilbao

Ačkoliv hotel Bed4U Bilbao není úplně v centru a má jen 3 hvězdičky, poskytuje solidní hodnotu za peníze a je vhodnou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a cenově dostupné ubytování v Bilbau. Za stejnou cenu byl v nabídce například hotel Ibis a jsem rád, že jsem se rozhodl pro tento hotel.