Zpět

Emirates nainstaluje Premium Economy do 105 letadel

Zdroj: Emirates

Dubajská aerolinka oznámila, že svůj nejnovější produkt Premium Economy třídu nainstaluje do dalších 105 letadel. Nová třída se nacházela pouze v šesti posledních dodaných Airbusech A380 a další plány spíše mířily již k novým letadlům Boeing 777X, které mají být začít dodávány od roku 2024.

Nakonec se ale aerolinka rozhodla, že tento nový produkt bude instalován v dalších 52 letadlech Airbus A380 a v 53 letadlech Boeing 777.

Osmnáctiměsíční program rekonfigurace, který má začít na konci roku 2022, bude kompletně proveden ve strojírenském centru společnosti Emirates v Dubaji. Letecká společnost tak bude disponovat 111 letadly s PE.

„Společnost Emirates investuje do tohoto programu dovybavení, abychom zajistili, že budeme i nadále sloužit potřebám našich zákazníků a poskytovat nejlepší zážitky na obloze. Od té doby, co jsme před rokem představili naše sedadla Premium Economy, jsme obdrželi velmi pozitivní odezvu. Zákazníci byli ohromeni kvalitou a komfortem.“ dodává prezident společnosti Emirates Tim Clark.