Zpět

Emirates obnoví lety do Mexico City s mezipřistáním v Barceloně

Dubajská letecká společnost oznámila, že od 2. července 2021 obnoví lety do Mexico City (MEX) s přestupem v Barceloně (BCN).

Aerolinka Emirates oznámila, že od 2. července 2021 obnoví lety do Mexico City (MEX) s přestupem v Barceloně (BCN). Linka bude v provozu čtyřikrát týdně a poskytne podporu při obnově obchodních a turistických cest. Zákazníkům po celém světě nabídne více pohodlí a širší výběr při plánování.

Linku mezi Barcelonou a Mexikem bude obsluhovat Boeing 777-200LR, který v Business Class nabídne 38 sedadel v uspořádání 2-2-2 a v Economy Class bude dostupných 264 míst. Let EK255 z Dubaje bude odlétat ve 03:25 a přistane v Barceloně v 08:35 hodin ráno. Let pokračuje tentýž den a v 10:50 odlétá z Barcelony do Mexika, kde přistane v 16:05 hodin. Zpáteční let EK256 bude z Mexico City odlétat v 19:40 a přílet do Barcelony je naplánovaný na 13:45 hodin následujícího dne. Stejný let odlétá z Barcelony ještě tentýž den v 15:30 a do Dubaje dorazí 00:15 následujícího dne (všechny zmíněné časy jsou místní).

Obnovené spojení Dubaj-Barcelona-Mexiko nabídne cestujícím z Mexika více možností během plánování cest, stejně tak mohou znovu zavedenou linku využít zákazníci z Evropy, Indie, jihovýchodní Asie a Blízkého východu s přestupem v Dubaji nebo Barceloně. Linka také pomůže propojit mezinárodní trhy s mexickým vývozem, včetně exportu ovoce (avokádo, mango, bobulovité plody), automobilových dílů a zdravotnických potřeb. Emirates SkyCargo létá s nákladními letadly do/z Mexico City od roku 2014, během pandemie COVID-19 společnost pokračovala v této přepravě a za pomoci nákladních i osobních letounů určených k přepravě nákladu pomohla zásobit Mexiko tolik potřebnými vakcínami a dalšími ochrannými pomůckami.

2
1