Zpět

Emirates před Velikonocemi navýší počet letů na Maledivy a Seychely

Dubajská aerolinka oznámila, že před Velikonocemi navýší počet letů do oblíbených prázdninových destinací v Indickém oceánu

Zdroj:

Společnost Emirates oznámila, že před Velikonocemi navýší počet letů do oblíbených prázdninových destinací, konkrétně na Maledivy a Seychely. Od 28. března bude letecká společnost nabízet zákazníkům 28 letů týdně do Malé a 7 letů týdně do Mahé. Přidané služby uspokojí poptávku na trhu a nabídnou zákazníkům větší flexibilitu, výběr a konektivitu při plánování jejich cest o velikonočních svátcích.

S Emirates na Maledivy

Emirates momentálně zákazníkům nabízí 24 letů týdně na Maledivy na palubách Boeingu 777-300ER. Od 28. března do 18. dubna bude počet týdenních letů navýšen na 28, zákazníci tak mohou využít dalších možností letů do oblíbených destinací v Indickém oceánu s přestupem v Dubaji.

Všichni cestující mířící na Maledivy, s výjimkou občanů Malediv, musí předložit negativní výsledek PCR testu na COVID 19, který byl proveden méně než 96 hodin před odletem. Po cestujících je dále vyžadováno, aby do 24 hodin před příjezdem vyplnili online imigrační a zdravotní formulář. Více informací o cestovních požadavcích pro vstup do země naleznete zde.

S Emirates na Seychely

Od 28. března do 30. října 2021 navýší společnost Emirates lety z Dubaje do Mahé z pěti na sedm týdně za provozu letounu Boeing 777-300ER. Emirates tak reaguje na rozhodnutí ostrovního státu od 25. března znovu otevřít své hranice i pro mezinárodní cestující, a to bez požadavků na očkování nebo karanténu po vstupu do země.

Všichni cestující jsou nadále povinni předložit negativní výsledek PCR testu, který byl proveden méně než 72 hodin před odletem. Více informací o požadavcích pro vstup do země naleznete zde. Návštěvníci Seychel se mohou těšit na svěžest tropických lesů, malebné pláže a rozmanitý mořský život.

Příloha

zdroj: Emirates