Zpět

Emirates vypraví Airbus A380 na letu nikam

Dubajská aerolinka chystá pro očkované cestující speciální let na palubě Airbusu A380.

Zdroj: Emirates

Spojené arabské emiráty se mohou pyšnit pokrokem v očkování proti COVID-19 a tak letecká společnost Emirates vypraví speciální let nikam, který vezme očkované cestující a posádku na vyhlídkový let na SAE. Na letu bude nasazen Airbus A380.

Let se bude konat 10. dubna 2021. Odlet letu EK2021 bude ve 12:00 místního času a vydá se nad zajímavé oblasti v SAE. Přistání zpět v Dubaji je naplánovnáo ve 14:30.

Jednorázový let EK2021 je jedinečnou událostí, která nejen oslavuje úspěch dosavadního očkovacího programu Spojených arabských emirátů, ale také zdůrazňuje pokrok společnosti Emirates v očkování jejích zaměstnanců, zejména jejích pilotů a palubních průvodčích. 

Cestující budou mít možnost vyzkoušet si nejnovější letoun Airbus A380, který je vybaven Premium Economy třídou a vylepšenými ostatními třidami.

Letenky na tento let jsou k dispozici občanům a obyvatelům SAE, kteří absolvovali druhou dávku očkování a od druhé dávky uplynulo 14 dní. Zakoupit leteenky je možné v kontaktním centru Emirates, v prodejních kancelářích v SAE a místních CK. Cena letenky je 1000 AED a za Business 2000 AED.

4
1