Zpět

Cestovní pojištění k letenkám s Emirates

Dubajská aerolinka Emirates již k letenkám od 1. prosince 2021 nedává zdarma „Cestovní pojištění více rizik“. Ale vzhledem k obavám z varianty Omicron, letecká společnost nabídne k letenkám zdarma cestovní pojištění s krytím léčebných výloh v souvislosti s onemocněním COVID-19.

Aktuální akční nabídka letenek

Emirates

Cestovní pojištění s krytím léčebných výloh COVID-19 získáte automaticky ke každé zakoupené letence u Emirates.

Cestovní pojištění s krytím léčebných výloh v souvislosti s onemocněním COVID‑19* je poskytováno k vaší letence automaticky, pokud si zakoupíte lety v období od 1. prosince 2021 do 31. března 2022** a ve stejném období absolvujete první let své cesty. Číslo letenky musí začínat trojčíslím 176.

  • Léčebné výlohy v zahraničí až do výše 175 000 USD v souvislosti s onemocněním COVID‑19 a nouzovou evakuací, pokud budete mít pozitivní výsledek testu na COVID‑19.
  • Nouzová evakuace s poskytnutím zdravotní péče a repatriace v případě, že budete mít v zahraničí pozitivní test na COVID‑19.
  • 115 USD na osobu na den po dobu až 14 po sobě jdoucích dnů, pokud budete mít pozitivní test na COVID‑19 a budete muset v zahraničí neočekávaně podstoupit povinnou karanténu.

Tato pojistná smlouva se nevztahuje na situace před cestou, jako je například zrušení cesty, ani na obtíže během cesty, jako je zpoždění letu nebo ztráta či poškození zavazadla. Další krytí si můžete sjednat samostatně.