Zdroj: Emirates

Společnost Emirates, hlavní partner a oficiální letecká společnost výstavy Expo 2020 v Dubaji, dnes odhalila speciální livery na letounu Airbus A380, který má dále šířit poselství této celosvětové akce po celém světě.

Odvážný odklon od tradičního bílo-zlatého nátěru letecké společnosti představuje toto jasně modré livry letadla s velkoplošnou grafikou v živé zelené, oranžové, růžové, fialové a červené barvě, která se táhne napříč trupem až k ocasu.

Po obou stranách trupu letadla A380 jsou umístěny speciální nápisy „Dubai Expo“ a „Be Part of the Magic“. Na krytech motorů jsou rovněž nápisy Expo 2020 Dubaj a data konání akce.

Odvážná kaskadérka z Burdž Chalífa, která se objevila v nedávné virální reklamě společnosti Emirates, navíc nese na obou stranách letadla pozvánku k návštěvě akce a v ruce drží tabuli se vzkazy: „Uvidíme se tam“ a „Dubai Expo Oct-Mar 2022“.

Nové livery Expo 2020 se objeví celkem na třech letadlech Airbus A380. Přemalování celého letadla zabralo 16 dní a 4370 člověkohodin.