Zdroj: Embraer

Požadavky zákazníků se mění a proto Embraer přišel s polosoukromou konfigurací, kterou nabízí v letadlech Embraer ERJ 145. Nová konfigurace myslí na pohodlí, soukromí, bezpečnost a nabízí prémiová sedadla.

Přestavba bude možná prostřednictvím doplňkového typového osvědčení (STC), které v současné době připravuje společnost Embraer, a všechny ERJ 145 mohou být přeměněny a využít této konfigurace.

Zdroj: Embraer

„Společnost Embraer neustále vyhodnocuje potřeby zákazníků a nabízí inovativní řešení, aby podpořila nové požadavky trhu. Proto jsme vyvinuli novou polosoukromou konfiguraci pro toto leadlo,“ uvedla Marsha Woelber, vedoucí podpory zákazníků Jets & Aftermarket Sales, Embraer Service &Support.

Padesátimístný letoun ERJ 145 lze nyní předělat na verzi se 16 až 28 prémiovými sedadly, s jedním sedadlem na každé straně uličky, což zvyšuje sociální odstup a pohodlí. Dalšími prvky jsou rovná podlaha a odstranění odkládacích binů nad hlavou, což rozšiřuje osobní prostor cestujících. Celý proces přestavby lze provést v servisních střediscích společnosti Embraer.