Zpět

Egypt Air začne na konci května létat z Prahy do Hurghady

Egyptský dopravce zahájí linky od 23. května a na lince bude létat 2x týdně.

Zdroj: Letiště Praha a EgyptAir

Egyptská letecká společnost Egypt Air spustí od 23. května novou přímou linku z Prahy do Hurghady. Létat se bude až 2x týdně a to vždy ve čtvrtek a neděli. Linka bude provozována ve spolupráci s CK Čedok.

Na lince bude nasazen nový letoun Airbus A220-300, který nabídne 137 míst. Z toho 122 sedadel Economy a 15 sedadel v třídě Comfort.

Cestující mají v ceně letenky odbavené zavazadlo s limitem 23 kilogramů a na palubě si mohou užít také občerstvení zdarma nebo přístup k zábavnímu systému z vlastního mobilního zařízení. Během letu mohou za poplatek používat také bezdrátové internetové připojení Wi-Fi.

„Přímé lety z Prahy do oblíbených letovisek v Egyptě jsou dlouhodobě mezi českými cestujícími oblíbené. Věříme, že nové spojení do Hurghady během letní sezóny využijí zájemci jak o zájezdy s cestovními kancelářemi, tak i individuální turisté. Jsme také rádi, že na Letiště Václava Havla Praha přichází i v této době úplně nový dopravce. Současně vidíme zajímavý potenciál letů z Prahy i do dalších destinací v Egyptě, o kterých s dopravci jednáme,“ uvedl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

20
11