Zdroj: easyJet

Společnost easyJet otevírá svůj první letištní salónek na londýnském letišti Gatwick. Nový salonek pod společnou značkou „The Gateway by easyJet & No1 Lounges“ se otevírá 21. října na londýnském letišti Gatwick, aby zákazníkům poskytl ideální prostor pro práci nebo jen odpočinek před cestou.

Salónek poskytne prostory pro všechny typy cestujících, ať už hledají klidnou pracovní zónu, místo pro odpočinek a občerstvení před letem nebo místo, kde se zabaví mladí cestující. Spuštění provozu přichází v době, kdy easyJet zaznamenává návrat služebních cest. Balíčky až na 3 hodiny si nyní můžete rezervovat již od 18,50 GBP.

Gateway nabídne zákazníkům menu teplých a studených pokrmů, které budou čerstvě připravené a servírované na stůl, spolu s řadou samoobslužných příloh a teplých a studených nápojů. Pro ty, kteří chtějí před odletem ochutnat autentickou chuť Evropy, budou nabízeny charakteristické pokrmy inspirované destinací, které se každé čtvrtletí mění, a také vlastní charakteristický koktejlový lístek salónku.