Zpět

Delta Air Lines téměř nutí své věrnostní zákazníky ze Seattlu k létání

Americký letecký dopravce se rozhodl bojovat s konkurencí na letišti v Seattlu tak, že začal rozdávat kredity zdarma.

Být členem věrnostního programu letecké společnosti Delta Air Lines a mít tam uvedeno místo pobytu Seattle, může přinést docela pěknou výhodu. Letecká společnost se rozhodla bojovat s konkurencí tak, že rozdává kredit ve výši 100 USD.

Registrace do věrnostního programu SkyMiles je zdarma a může se do něj zaregistrovat každý. Ale samozřejmě nabídka platí pro ty, co už účet mají zřízen.

Letišti v Seattlu vévodí dopravce Alaska Airlines, který se nedávno přidal do alliance OneWorld. Další americké letecké společnosti odtud provozují pouze pár linek, až na aerolinku Delta Air Lines. Delta je druhým největším dopravcem na tomto letišti a ohlásila několik nových vnitrostáních linek. A aby nalákala cestující na své lety, rozhodla se k docela štědrému daru.

Všichni co jsou zaregistrováni ve SkyMiles a mají tam vyplněno místo pobytu Seattle, získají kredit ve výši 100 USD. Pokud se v rychlosti podívám na ceny letenek, tak tento kredit klidně stačí na letenku zdarma do Salt Lake City, která vychází na cca. 95 USD.

Příloha

zdroj: IEV Airport