Zpět

Austrian Airlines bude v zimě létat do Cancúnu

Rakouský letecký dopravce umožňuje nahlédnout na připravovaný zimní letový řád. První novinkou budou přímé lety do mexického Cancúnu.

Zdroj: Austrian Airlines

Rakouský letecký dopravce Austrian Airlines se již nyní připravuje na příští zimu, respektive zimní letový řád 2021/2022. Od 24. října 2021 nabídne letecký dopravce přímou linku z Vídně do Cancúnu ve slunném Mexiku, dvakrát týdně. Austrian naposledy do této destinace létal v roce 2006. 

Kromě nové linky do Cancúnu, bude také obnovena linka na Mauricius, která byla kvůli covidu pozastavena. Lety budou v zimním řádu vypravovány až 3x týdně.

Zvýšen bude počet letů na Maledivy o jeden let týdně. Takže celkový počet letů bude 3x týdně. Linka do Kapského Města bude v provozu 2x týdně. Na všech čtyřech dálkových trasách bude nasazen Boeing 777.

Obchodní ředitel Michael Trestl je optimistický ohledně budoucnosti: „Lidé touží po dovolené, cestování na dlouhé vzdálenosti a po moři. Proto se v nadcházejícím zimním letovém řádu zaměříme na atraktivní dálkové destinace, abychom uspokojili přání našich cestujících. Jsem přesvědčen, že do té doby bude mnoho lidí na celém světě očkováno, že cestování bude opět možné bez přísných omezení. “