Zpět

Air Canada začne vracet peníze za všechny letenky

Kanadský letecký dopravce právě teď vydal zprávu s tím, že začne vracet peníze za letenky ovlivněné pandemií COVID-19.

Společnost Air Canada uvedla, že způsobilí zákazníci, kteří si zakoupili nevratnou letenku na cestu 1. února 2020 nebo později, ale neletěli, mohou nyní získat náhradu od dopravce podáním žádosti online nebo u své cestovní kanceláře. 

Nové podmínky se týkají zákazníků s nevratnými tarify, jejichž lety byly zrušeny nebo kteří od února 2020 dobrovolně zrušili svou cestu z důvodu COVID-19.

„Společnost Air Canada nabídne vrácení peněz všem oprávněným zákazníkům, ať už zrušili letenku nebo zda byl jejich let leteckou společností zrušen. Zákazníci nyní mohou podávat žádosti o vrácení peněz online nebo prostřednictvím své cestovní kanceláře a my jsme odhodláni zpracovávat refundace co nejrychleji,“ uvedla Lucie Guillemette, výkonná viceprezidentka a obchodní ředitelka společnosti Air Canada.

„Společnost Air Canada navíc revidovala své rezervační podmínky pro všechny budoucí cesty. Počínaje dneškem, v případech, kdy je let zákazníka zrušen nebo přeplánován o více než tři hodiny, nyní nabídneme všem zákazníkům možnost získat náhradu, cestovní poukaz Air Canada nebo ekvivalentní hodnotu v Aeroplan Points s 65% bonusem. Tato nová politika poskytne větší jistotu a flexibilitu, takže zákazníci si mohou rezervovat své budoucí cesty s větší důvěrou a těšíme se, že vás přivítáme zpět na palubě.“

Zákazníci, kteří již Air Canada Travel Voucher nebo Aeroplan body přijali, budou mít možnost je vyměnit za vrácení peněz na původní formu platby!

Žádost můžete podat zde: Get your refund started – Air Canada