Aerolinka Condor odhalila novou identitu společnosti

Zpět

Německá letecká společnost pro volný čas Condor, dnes představila novou identitu.

V budoucnu bude Condor nosit pruhy v pěti barvách. Inspirován slunečníky, osuškami a plážovými lehátky, Condor se vyvíjí do výrazné a jedinečné prázdninové letecké společnosti.

Condor prošel za poslední dva a půl roku transformací: z dceřiné společnosti v cestovní skupině na nezávislou leteckou společnost, která se hrdě ohlíží za svou historií a tradicí a zároveň se vydává na cestu do budoucnosti. Chceme to jednoznačně vyjádřit prostřednictvím naší firemní identity: Condor je dovolená a Condor je nezaměnitelný – stejně jako náš nový design, se kterým nyní vstupujeme do budoucnosti, “ říká Ralf Teckentrup, generální ředitel společnosti Condor.

Změny vzhledu se dočkají i jiné věci než letadla. Uniformy posádky, doplňky, jako jsou šátky, kravaty a špendlíky, budou zářit také v novém designu, který se také dostane na palubu, na letiště, na webové stránky a na sociální média: v nadcházejících týdnech a měsících bude vyměněno mnoho položek na palubě, jako jsou šálky, přikrývky a příbory, stejně jako všechny materiály na zemi, jako jsou palubní vstupenky, a letištní značení.

Nový design byl poprvé představen v Tolouse, kde čeká na dodání první Airbus A330neo, který u Condoru vzlétne již na podzim. Zítra 5. dubna vzlétne v novém designu také letadlo Airbus A321 (D-AIAD), které zamíří na Lanzarote. V dalších týdnech budou přelakována také některá letadla Boeing 757 a Airbus A320/321.