Zdroj: Emirates

Společnost Emirates zahájila celosvětovou kampaň na podporu plánovaného nárůstu provozu, v jejímž rámci chce v příštích šesti měsících přijmout 3 000 členů palubního personálu a 500 zaměstnanců letištních služeb do svého dubajského centra.

Jedná se o pozice v Dubaji a představují skvělou příležitost pro ty, kteří hledají přátelské a energické pracovní prostřední orientované na služby a zákazníky a pro zájemce, kteří se touží stát globálními ambasadory společnosti Emirates. Kandidáti na tyto pozice, tedy člena palubního personálu a agenta letiště, mohou získat více informací o požadavcích na konkrétní pozice a zadat svoji žádost na www.emiratesgroupcareers.com.

Společnost Emirates postupně obnovuje provoz své sítě v souladu s uvolňováním cestovních omezení po celém světě a v posledních měsících povolává piloty, palubní personál a další provozní zaměstnance, kteří byli postaveni mimo službu, když si pandemie loni vynutila drastické omezení letů.

Letecká společnost v současné době létá do více než 120 měst, což představuje 90 % její sítě před pandemií, a do konce roku plánuje obnovit 70 % své kapacity, včetně návratu dalších ikonických letadel A380 do aktivního provozu.

1
2